Personio X YourCampus

Talks that matter

In de Personio videoserie Talks that Matter delen HR-experts in persoonlijke gesprekken hun ervaringen in organisatis. Hoe dragen zij bij aan groei, tegen welke uitdagingen lopen ze aan en welke successen mogen zij vieren? In deze video geeft Sven Cune, medeoprichter van YourCampus hier antwoord op.

  Interview Hero - YourCampus
  Bitavo Logo b/w
  Marie Stella Maris Logo
  Dopper Logo
  Skyteam Logo
  Lepaya logo b/w
  The Social Hub Logo b/w
  Techleap Logo b/w

  Het interview met YourCampus

  Er zijn veel manieren om het welzijn van medewerkers te bevorderen. YourCampus heeft hier met flexibele compensaties en beloningen een unieke benadering in. Medeoprichter Sven Cune vertelt in Talks that matter over: Slimme manieren om het medewerkerswelzijn te vergroten, De rol van HR in een start-up & Werving en selectie bij een kleine organisatie.

  We hebben uw toestemming nodig om deze dienst te laden!

  Deze inhoud mag niet geladen worden vanwege trackers die niet aan de bezoeker bekend worden gemaakt.

  Door vrij snel al een redelijk uitgebreide oplossing te implementeren kunnen we langer zonder een hr team verder. Wat voor een bedrijf zoals your campus nog cruciaal is.

  Sven Cune Co-Founder & COO, YourCampus

  Over YourCampus

  YourCampus is een platform die medewerkers helpt om hun eigen vorm van compensatie te bepalen. Ze kunnen zelf hun voordelen kiezen en flexibel hun budgetten gebruiken. Hierdoor neemt hun tevredenheid toe, hebben organisaties minder administratie en kunnen ze een relevanter aanbod bieden van fiscale en collectieve voordelen.

   Over YourCampus

   Over Personio

   Personio helpt HR-teams om zich te focussen op het allerbelangrijkste binnen jouw organisatie: de mensen. Dit doen wij door HR-processen te automatiseren met onze HR-software. Zo maken wij meer tijd vrij voor strategische taken en kan HR écht het verschil maken.

    Culture page pill cluster faces