Bekijk onze evenementen bij jouw in de buurt

Wij geloven in gedeelde groei: we willen HR helden uit verschillende industrieën en bedrijven samenbrengen en inspireren tijdens verschillende evenement vormen. We zijn uiteindelijk allemaal onderdeel van de geweldige HR-community die elkaar helpt en ondersteund.

HR Dinner

16-05-2024 | De Rechtbank | Utrecht 🍽️

Utrecht: Crafting Cultures to Attract Top Performers

Personio's HR-dinner Roadshow is terug! Terwijl organisaties streven naar het aantrekken en behouden van het beste talent in een competitieve markt, is de rol van de bedrijfscultuur nog nooit zo cruciaal geweest.

Tijdens dit diner krijg je de kans om in gesprek te gaan met HR- en recruitmentleiders, die hun ervaringen en strategieën zullen delen over het opbouwen van een werkcultuur die niet alleen toptalent aantrekt, maar ook koestert.

  HR Dinner Utrecht

  HR Dinner

  23-05-2024 | Bar Pulpo | Rotterdam

  Rotterdam: Empower a Diverse Workforce

  Personio's HR-dinner Roadshow is terug! We slaan de handen ineen met YourCampus voor onze Rotterdam-editie.

  Samen zullen we verkennen hoe werkgevers een dynamische en inclusieve werkomgeving kunnen creëren door te voldoen aan de diverse behoeften van een personeelsbestand dat meerdere generaties omvat. We zullen ingaan op de uitdagingen die deze diversiteit met zich meebrengt, waaronder de verschillende behoeften, wensen en levensfasen van elke generatie.

  Kom naar ons HR-dinner om te netwerken met collega's, te genieten van lekker eten en drinken en meer te leren over hoe je een aantrekkelijke werkgever kunt worden.

   HR Dinner Rotterdam

   HR Dinner

   30-05-2024 | Bar Kantoor | Amsterdam

   Amsterdam: Fireside Chat ft. Dopper

   Personio's HR-diner-roadshow is terug! Deze maand doen we Rotterdam, Utrecht en Amsterdam aan.

   Ontmoet andere HR-professionals onder het genot van heerlijk eten en drankjes, en verzamel waardevolle inzichten tijdens een inspirerende sessie met Frederike, Hoofd Personeel & Cultuur bij Dopper.

    HR Dinner Amsterdam