Bekijk onze evenementen bij jouw in de buurt

Wij geloven in gedeelde groei: we willen HR helden uit verschillende industrieën en bedrijven samenbrengen en inspireren tijdens verschillende evenement vormen. We zijn uiteindelijk allemaal onderdeel van de geweldige HR-community die elkaar helpt en ondersteund.

Personio HR Boat & Breakfast

Tijdens onze Personio HR Boat & Breakfast sessies nemen we je mee de Amsterdamse grachten op. Tijdens een heerlijk ontbijt aan boord van de Personio sloep bespreken we samen een hot HR onderwerp. Schrijf je in voor een van onze zomerse sessies.

  Personio Boat Trip

  HR Dinners

  31-08-2023 | Hangar | Amsterdam

  Summer Celebrations

  Het is weer die tijd van het jaar: onze Summer Celebrations. Kom langs voor mocktails/cocktails en barbecuehapjes, terwijl je meer leert over de nieuwste HR-technologie en inzichten uit ons recentelijke HR-onderzoek. Jaarlijks brengen we HR-teams, experts, onze klanten en partners samen om onze prestaties te vieren en vooruit te kijken naar de trends waarmee HR geconfronteerd zal worden in de tweede helft van het jaar.

   Summer Celebrations

   Externe Evenementen

   External Event - Benelux - TNW

   The Next Web

   11-06-2023 Come and meet us at Europe's leading Tech Conference - The Next Web.

   Meer informatie

   HR Festival

   22-06-2023 Come and meet us at HRCommunity' HR Festival in Utrecht

   Meer informatie

   HR Live

   11-06-2023 Come and meet us the HR Live in Utrecht

   Meer informatie

   Personio HUG

   HUG brengt HR-experts uit tal van bedrijven en industriesectoren bij elkaar, samen met onderzoekers, zakelijke experts en journalisten. Deelnemers kunnen rekenen op diepgaande kennis, inzichten en bruikbare strategieën voor de toekomst van HR.

    HUG Events Compilation