Bekijk onze evenementen bij jouw in de buurt

Wij geloven in gedeelde groei: we willen HR helden uit verschillende industrieën en bedrijven samenbrengen en inspireren tijdens verschillende evenement vormen. We zijn uiteindelijk allemaal onderdeel van de geweldige HR-community die elkaar helpt en ondersteund.

Webinars

EXT: Harness the Power of AI in HR (EN)

11-05-2023 Exploring the world of AI and how it will unlock an exciting new era of HR.

Schrijf je in

EXT: Een kijkje in de keuken bij andere HR-teams

30-05-2023 Wat houdt HR-teams bezig? Wat zijn de hot topics? Tijdens dit webinar gaan we in gesprek met enkele HR-teams. Zij geven een kijkje in hun keuken, delen hun lessons learned en best practices.

Schrijf je in

HR Dinners

23-05-2023 | 't Ketelhuis | Eindhoven

HR Dinner Roadshow - Eindhoven

Onderwerp: Juridische veranderingen op de Nederlandse Arbeidsmarkt | Waarom de hervorming op de arbeidsmarkt het belang benadrukken om HR centraal te stellen in uw organisatie.

Schrijf je in voor ons diner met juridisch expert Sandra Wouters over het steeds groter wordende belang van HR, vooral in het licht van recente veranderingen op de arbeidsmarkt die van invloed zijn op elke organisatie. Verzeker je plek nu!

  Events Images Compilation - 23-05-2023

  24-05-2023 | Euromast | Rotterdam

  HR Dinner Roadshow - Rotterdam

  Onderwerp: Een meer inclusief HR-beleid opzetten: Waar te beginnen| Hoe maak je impact en hoe krijg je management aan boord?

  Neem deel aan ons gesprek met DNI-expert Sacha Martina over het steeds groter wordende belang van inclusiviteit, vooral in het licht van het tekort aan het aantrekken van mensen.

   Events Images Compilation - 24-05-2023

   Externe Evenementen

   The Next Web

   11-06-2023 Come and meet us at Europe's leading Tech Conference - The Next Web.

   Meer informatie

   HR Festival

   22-06-2023 Come and meet us at HRCommunity' HR Festival in Utrecht

   Meer informatie

   HR Live

   11-06-2023 Come and meet us the HR Live in Utrecht

   Meer informatie

   Personio HUG

   HUG brengt HR-experts uit tal van bedrijven en industriesectoren bij elkaar, samen met onderzoekers, zakelijke experts en journalisten. Deelnemers kunnen rekenen op diepgaande kennis, inzichten en bruikbare strategieën voor de toekomst van HR.

    HUG Events Compilation