HR-software voor middelgrote bedrijven

Personio: Schaal jouw middelgroot bedrijf gemakkelijk op

Red jouw bedrijf van bergen handmatig werk door te upgraden naar onze alles-in-een oplossing voor HR. Of het nu gaat over verlof, loonverwerking of het werven van toptalent – Personio groeit mee met jouw bedrijf.

  Personio Winner Badges from G2: medium business

  Empathie van onze klant is onze drijfveer - dit betekent het voor jou:

  60
  uren bespaard, per maand, met Personio
  10.000+
  Blije klanten
  60%
  Van de bedrijven zien de waarde terug binnen een jaar
  200+
  integraties met je favoriete tools

  De enige HR-software die jouw bedrijf nodig heeft

  Zonder Personio

  Voorheen
  • Dure kandidaten: Nieuw talent aannemen wordt belemmerd door dure en omslachtige werving. 

  • Retentie: Je verloop schiet de lucht in als je geen effectieve onboarding hebt en focust op ontwikkeling van je medewerkers. 

  • Stijgende kosten: Handmatige, offline processen en onnodig werk hebben veel impact op het budget. Zeker in moeilijkere tijden. 

  • Loonchaos: Het is ingewikkeld en chaotisch om te werken met een inefficiënte looncyclus. 

  • Ingewikkelde tijdsregistratie: Afzonderlijke oplossingen die niet (optimaal) integreren met jouw bedrijf.

  Met Personio

  Tegenwoordig
  • Werving welzijn: Meer kandidaten met minder moeite – publiceer automatisch openbare vacatures op je eigen portaal, en deel het op nog 600 anderen. 

  • Topprestaties: Geef 360º feedback, zet duidelijke doelen neer en geef bonussen voor topprestaties. 

  • Betrouwbare ROI: In zowel loonadministratie, werving als medewerkers verloop – 60% van de bedrijven ziet binnen een jaar resultaat. 

  • Rustige loonadministratie: Automatische overdracht van relevante loongegevens naar de loonadministratie. 

  • Betrouwbaar loggen: Medewerkers kunnen hun tijd zonder moeite en correct loggen. 

  Kies voor Personio: Omdat jouw bedrijf krachtige HR verdient

  Eenvoudig installeren

  Laat jouw organisatie snel starten met op maat gemaakte implementatie en onboarding voor middelgrote bedrijven.

  Beveiligde gegevens

  Personio voldoet aan de hoge Europese standaarden en voorwaarden voor gegevensbeveiliging. Dit weerspiegelt de regionale behoeften van onze klanten in heel Europa.

  Volledige integratie

  Verbind het werk van de gehele organisatie door Personio te koppelen aan een brede selectie van je favoriete zakelijke tools.

  G2: Personio is een leider in de kern van HR

  Personio is een leider in het helpen van middelgrote bedrijfen met HR-taken en -processen. Ontdek waar we staan in G2’s software vergelijksingsplatform.

  We zijn natuurlijk trots op alle badges, maar we willen een uniek aspet uitlichten: de Momentum Leader Badge laat zien dat we de enige oplossing zijn die volledige HRIS aanbiedt en een helpdesk heeft voor MKB-bedrijven

   G2 Grid Winter 2023: medium business

   Wij nemen klantenservice serieus

   • 300+ werknemers: 90% van de gebruikers zegt tevreden te zijn met onze service. We zijn per telefoon en e-mail bereikbaar in jouw eigen taal en tijdens werkuren.

   • Education Station: Acht kanalen met educatieve inhoud, inclusief ons 24/7 zelfhulpcentrum met meer dan 2000 artikelen.

   • Sluit aan bij een gemeenschap: We bieden een bloeiende gemeenschap van HR-professionals, dus je krijgt antwoorden en de beste hulp van andere experts op het werkveld.

    Vrouw werkt op een computer

    Veelgestelde vragen

    Op welk moment kan ik het beste starten met HR-software?

    Voor middelgrote bedrijven zijn efficiëntie en kostenbesparing belangrijk waardoor jouw organisatie bestand is tegen veranderingen op de markt en makkelijk kan opschalen bij groei. Dus of je organisatie nu 100 of 1000 medewerkers heeft, het is altijd goed om te starten met HR-software.

    Investeren in een oplossing zorgt voor een stevige basis voor toekomstige groei. Personio helpt je niet alleen met het opschalen van je organisatie, maar blijft altijd met je meegroeien. Wij zijn jouw HR-partner.

    Hoe kies ik de beste HR-oplossing voor mijn middelgrote organisatie?

    Wij adviseren je altijd om te kiezen voor een gebruiksvriendelijk systeem. Daarmee maak je het jezelf een stuk gemakkelijker. Daarnaast zorgt de software ervoor dat je transparanter en efficiënter kan werken waardoor je veel tijd bespaart. 

    Afhankelijk van jouw behoeften kan het handig te zijn om te investeren in nuttige add-ons en integraties om de efficiëntie en productiviteit verder te optimaliseren. Houd die mogelijkheden in de gaten als je op zoek gaat naar een goede HR-oplossing.

    Daarnaast is het belangrijk om de volledige levenscyclus van werknemers in de gedachten te houden. Zo zorg je namelijk voor een naadloze medewerkerservaring en tegerlijk de retentie verhogen. Een ander aspect om te overwegen is het niveau van ondersteuning dat jij en je medewerkers kunnen verwachten van de oplossing.

    Het beste is o mhet zelf te ervaren. Je kunt Personio 14 dagen gratis uitproberen. Ontdek het nu. Of ontdek Personio in ons 30 minuten durende webinar.

    Kan het digitaliseren van jouw HR wachten?

    Wachten komt met een prijs. Hoewel je dit in het begin niet merkt, tellen de kosten van langzame processen bij elkaar op. Een niet ondertekend contract, een gefrustreerde medewerker, een langzaam proces van het aannemen van nieuw personeel. Wanneer je processen vertragen doet jouw onderneming dat ook.

    Om het helder te krijgen, bekijken we de volgende informatie.

    HR moet een hoop gevoelige en vertrouwelijke informatie in de gaten houden. Als dat niet veilig is, loop je een groot risico. Een overtreding in data protection kan tot €20 miljoen kosten, of 4% van de winst van het bedrijf.

    Het digitaliseren van jouw HR betekent het besparen van kosten in de toekomst. Maar, het betekent ook dat je direct start met besparen.

    Welke voordelen biedt Personio voor middelgrote bedrijven?

    Door jarenlange ervaring met duizenden middelgrote bedrijven zijn we gespecialiseerd in het helpen met geautomatiseerde werkprocessen (inclusief herinneringen) het verlagen van het aantal herhalende taken om zo de werkdruk te verlagen en veel tijd te besparen. 

    Daarnaast helpen onze marktplaats integraties jou om te verbinden en efficiëntie te creëren over verschillende tools om jou zo de flexibiliteit te bieden die jij nodig hebt.  

    Als je de concurrentie voor wil blijven miet je snel weloverwogen beslissingen maken op basis van data. Daarom wil je die data op één plek, zonder fouten. Met Personio heeft je team gemakkelijk toegang tot vooraf gedefinieerde HR-rapporten voor terugkerende vragen of kun je je eigen rapporten opstellen om je team van informatie te voorzien. Zo kun je groei in je organisatie stimuleren.

    De grootste stap naar een digitale transformatie is het digitaliseren van al je documenten en bestanden. Bewaar HR-gegevens op één plek, foutloos en volgens de laatste privacywetgeving. Op die manier weet iedereen wat waar is opgeslagen - je hoeft nooit meer te zoeken naar medewerkersgegevens. Verlopen contracten? Aankomende jubilea? Personio stuurt je automatisch een herinnering van de belangrijkste data en deadlines. Zo mis je nooit meer belangrijke dingen.  

    Huur het talent in dat je nodig hebt - en doe dit snel, betrouwbaar en kostenefficiënt. Automatiseer handmatige wervingstaken, stroomlijn de samenwerking tussen teams en bouw een naadloze ervaring van werving tot onboarding.

    De ervaringen van Personio klanten

    Dankzij regelmatig contact met onze klanten zorgen we ervoor dat Personio de maximale waarde en kwaliteit blijft leveren. Dit zeggen onze klanten over het werken met Personio:

    Meer klant referenties
    [DEV] Logos Hero Test

    "Scaling means that what I need today is not what I will need tomorrow. To me, Personio is the perfect answer to that because I know I can do almost everything I want with the tool. I love that, in the end, the employees have been adopting the tool so easily. It really helped me in the transition."

    Agnès Chauvigny

    Agnès Chauvigny

    Senior People Manager, Spendesk

    Case study lezen

    "Personio has become our single source of truth for all HR data. All relevant stakeholders are provided with valid figures and reports. In addition, we have an overview of all key figures such as FTE, personnel costs or attendances and absences on this basis"

    Daniel Gebhard

    Daniel Gebhard

    Senior HR Manager, Urban Sports Club

    Case study lezen

    Ontdek de voordelen van Personio

    Vul je gegevens in, dan neemt één van onze product experts snel contact met je op om een gesprek in te plannen.

    Dit kun je verwachten:

    • Een vrijblijvende begeleiding door ons product

    • Gesprekken over jouw topprioriteiten

    • Antwoord op al je vragen

    Software waar medewerkers van houden:

    G2 Badges - Personio Winner - Winter 2023

    Boek je gratis demo

    We nemen alleen contact met je op om een afspraak te maken die voor jou past en om jouw specifieke vereisten door te nemen.
    *Om u de beste ervaring te bieden, verzoeken wij u vriendelijk alle vereiste contactgegevens hierboven in te vullen.

    Een aantal van onze klanten

    Bitavo Logo b/w
    Marie Stella Maris Logo
    Dopper Logo
    Skyteam Logo
    Lepaya logo b/w
    Techleap Logo b/w
    The Social Hub Logo b/w
    Channable Logo
    Logo BLab
    Trendwatching Logo b/w
    Lush Logo
    About You Logo
    Statista Logo
    Engel Völkers Logo b/w
    Urban Sports Club Logo b/w
    Premier Inn Logo
    Mentimeter Logo b/w
    Emma Logo
    Just Spices Logo
    GoSpooky Logo
    Intigriti Logo b/w.png