Waarom meer dan 10.000 klanten Personio kiezen

 • Holistische HR-software om elk HR-proces te stroomlijnen.

 • Elimineert administratieve HR-taken, zodat je tijd vrijmaakt voor belangrijke taken.

 • Gegevensbeveiliging volgens EU-normen en een persoonlijke klantenservice.

Personio Dashboard NL

Empathie met de klant bepaalt alles wat we doen en dat betekent het volgende voor jou:

4-5
gemiddeld aantal weken nodig voor implementatie
100 +
integraties met je favoriete apps
10,000 +
tevreden klanten
55%
medewerkers in techniek en klantenondersteuning

Alles-in-één HR-systeem, gebouwd voor HR-teams

Personio vereenvoudigt elke stap in het personeelstraject van werving tot offboarding in een krachtige oplossing. Profiteer van ons best beoordeelde systeem voor het bijhouden van sollicitaties, talentbeheer en HR-basistaken, zodat je tijd overhoudt voor meer strategisch werk.

  All in One Software - Product Overview

  Gemaakt voor en beoordeeld door Europese MKB-bedrijven

  Personio is een beproefde oplossing voor een extreem complexe en gereguleerde markt. We hebben ons platform ontworpen volgens de strenge Europese normen op het gebied van gegevensbeveiliging en om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten in heel Europa.

   Personio G2 Badges

   Gekoppeld aan meer dan 100 van je favoriete tools

   Of je Personio nu wilt koppelen aan de tools die je al hebt of er gewoon nog meer mee wilt doen: je kunt naadloze processen bouwen door verbinding te maken met meer dan honderd geweldige apps, zonder extra kosten. Gebruik deze slimme integraties om verlof aan te vragen vanuit messaging-apps, veilige toegang tot software te verlenen aan nieuwe medewerkers, trainingen te organiseren en meer.

    Personio Intergrations

    Snelle implementatie en deskundige coaching

    Overstappen op ons HR-systeem kost niet veel tijd: binnen vier tot vijf weken is Personio klaar voor gebruik. Je eigen contactpersoon helpt je om alles naar wens te installeren en begeleidt je tot je een ervaringsdeskundige bent: dit alles betekent een razendsnelle implementatie voor onze klanten.

     Rapid Implementation

     Persoonlijke klantenservice van hoge kwaliteit

     We hebben meer dan 300 medewerkers die zich bezighouden met de klantervaring, verspreid over heel Europa. Ze staan klaar om je te ondersteunen via de telefoon of e-mail, in je eigen taal en gedurende jouw werktijden.

     We hebben ook acht verschillende kanalen voor educatie, waaronder een selfservice helpcentrum met meer dan 2000 artikelen waar je 24/7 terecht kunt, tutorials en een levendige community, zodat je de antwoorden vindt die je zoekt, wanneer je ze nodig hebt.

      Customer Service

      De HR-software waar meer dan 10000 Europese MKB-bedrijven voor kiezen

      We zijn niet voor niets marktleider in HR-software voor Europese MKB-bedrijven: hun behoeften staan voor ons op de eerste plaats. Hieronder kun je lezen wat enkele van onze tevreden klanten in heel Europa zeggen over hun samenwerking met ons:

      Alle casestudy's

      "Een van de beste dingen aan Personio is de constante verbetering. Ik heb 12 maanden geleden in de tool geïnvesteerd, maar we krijgen er bijna iedere dag nieuwe tools en functionaliteiten bij. Personio is geen statisch product, het evolueert en wordt elke dag nog beter."

      Sarah Thomas

      Sarah Thomas

      Mindful Chef

      Case study lezen
      Case study lezen

      "De werving is zeker enorm verbeterd. Vroeger deden we de werving vooral handmatig en vaak erg ad hoc. Tegenwoordig kunnen we sollicitanten naar Personio leiden en die gegevens gebruiken om winkels te ondersteunen bij de werving."

      Top beoordeeld door onafhankelijke experts

      Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, maar kunt zelf lezen wat de experts over ons zeggen. Hier kun je bekijken hoe we zijn beoordeeld voor Cloud-HR door HR-brancheanalist Fosway.

       Fosway 9-Grid Cloud HR
       Green Flow Transparent

       Mis dit niet!: People Workflow Automation

       People Workflow Automation ontsluit het productieve potentieel van je bedrijf, door handmatige processen om te zetten in geautomatiseerde workflows die apps met elkaar verbinden, die stakeholders op één lijn brengen en die je business versnellen als nooit tevoren

       Zo werkt het

       Je persoonlijke webdemo

       Wil je weten of Personio ook jouw teams kan ondersteunen? Onze experts laten je graag het platform zien met een gratis demo, afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf.

       • Introductie van alle productfuncties

       • Extra aandacht voor de onderdelen waarin jij geïnteresseerd bent

       • Antwoord op al je vragen

       Software waar medewerkers van houden:

       G2 Badges - Personio Winner - Winter 2023

       Boek je gratis demo

       We nemen alleen contact met je op om een afspraak te maken die voor jou past en om jouw specifieke vereisten door te nemen.