How to HR: de Personio podcast

In de vijfdelige podcastserie How to HR zoeken we samen met HR-experts uit hoe de toekomst van HR er precies uitziet. Aan de hand van meerdere thema's, zoals het werven en de ontwikkeling van talent, technologie en diversiteit binnen een organisatie, praten we over de huidige rol van HR, welke kansen er liggen en hoe HR zich kan klaarstomen voor de toekomst.

  How To HR

  De thema’s: van diversiteit tot talentbehoud

  In de vijfdelige serie How to HR gaat HR-expert Remco Mostertman op zoek naar de toekomst van HR. Elke aflevering legt hij zijn gasten een thema voor, om daarover met hen in gesprek te gaan. Wat kun je bijvoorbeeld doen om talent te werven én behouden? Hoe zorg je voor een diversiteit binnen je organisatie en wat zijn de voordelen hiervan? Hoe haal je meer uit je HR-gedreven data en informatie? Het zijn stuk voor stuk thema’s waar deze podcast van Personio jou antwoord op geeft.

   The HR podcast by Personio

   How to HR: alle afleveringen

   Je luistert hier alle afleveringen van deze podcastserie. Daarnaast vind je deze podcast op audioplatforms als Spotify en Apple Podcasts. Zo heb je de mogelijkheid om altijd en overal te luisteren.

   Podcast - Aflevering 1

   #1 Werknemers verlaten niet hun baan, maar hun leidinggevende

   Medewerkers blijven steeds korter bij een organisatie, maar wat kun je doen om deze trend te doorbreken? In onze eerste aflevering van How to HR ontdek je wat een goede medewerkerservaring is en hoe je ontwikkelingsmogelijkheden stimuleert.

   Luister nu
   Podcast - Aflevering 2

   #2 Er is talent genoeg, maar je moet er wel mee aan de slag

   Deze aflevering van How to HR draait om talent. Wat kun je doen om medewerkers langer aan je te binden, welke bijdrage heeft communicatie tussen HR, managers en medewerkers en hoe herken je eigenlijk talent? Samen met experts Kees Gabriëls en Hans van der Loo beantwoorden we aan de hand van diverse stellingen deze vragen.

   Luister nu
   Podcast - Aflevering 3

   #3 Hoe werk je inclusief?

   Hoe creëer je een veilige werkomgeving? En hoe geef je in jouw organisatie vorm aan diversiteit en inclusiviteit? Deze vragen staan centraal in onze nieuwe How to HR-aflevering. Met tips en voorbeelden van onze experts Sacha Martina (Your Talent Agency) en Koen Stam (Personio) ontdek je hoe inclusie kan bijdragen aan jouw bedrijfscultuur.

   Luister nu
   Podcast - Aflevering 4

   #4: Hoe haal je meer uit HR gedreven data informatie?

   Welke rol speelt data en technologie in de toekomst voor HR? En hoe zorgt data voor een betere medewerkerservaring? In How to HR bespreekt Remco Mostertman dit met experts Irma Doze (AnalitiQs) en Paul Bessems (Weconomics). Ontdek hoe data kan bijdragen aan één kant-en-klaar systeem voor snellere bedrijfsprocessen, direct via Personio.

   Luister nu
   Podcast - Aflevering 5

   #5 Zo werken we in 2030

   Onze vijfde aflevering van How to HR gaat om de toekomst van werken. Je krijgt antwoord op de vragen of we nog wel in dienst zijn, hoe je dan talent benadert en hoe HR en Recruitment er in 2030 uitziet. HR-expert Remco Mostertman bespreekt het met Ronald van den Hoff (Seats2Meet) en Marieke van Iperen (Settly).

   Luister nu

   Ontdek de voordelen van Personio

   Vul je gegevens in, dan neemt één van onze product experts snel contact met je op om een gesprek in te plannen.

   Dit kun je verwachten:

   • Een vrijblijvende begeleiding door ons product

   • Gesprekken over jouw topprioriteiten

   • Antwoord op al je vragen

   Software waar medewerkers van houden:

   G2 Badges - Personio Winner - Winter 2023

   Boek je gratis demo

   We nemen alleen contact met je op om een afspraak te maken die voor jou past en om jouw specifieke vereisten door te nemen.
   *Om u de beste ervaring te bieden, verzoeken wij u vriendelijk alle vereiste contactgegevens hierboven in te vullen.