How to HR: de Personio podcast

In de vijfdelige podcastserie How to HR zoeken we samen met HR-experts uit hoe de toekomst van HR er precies uitziet. Aan de hand van meerdere thema's, zoals het werven en de ontwikkeling van talent, technologie en diversiteit binnen een organisatie, praten we over de huidige rol van HR, welke kansen er liggen en hoe HR zich kan klaarstomen voor de toekomst.

  How To HR

  De thema’s: van diversiteit tot talentbehoud

  In de vijfdelige serie How to HR gaat HR-expert Remco Mostertman op zoek naar de toekomst van HR. Elke aflevering legt hij zijn gasten een thema voor, om daarover met hen in gesprek te gaan. Wat kun je bijvoorbeeld doen om talent te werven én behouden? Hoe zorg je voor een diversiteit binnen je organisatie en wat zijn de voordelen hiervan? Hoe haal je meer uit je HR-gedreven data en informatie? Het zijn stuk voor stuk thema’s waar deze podcast van Personio jou antwoord op geeft.

   The HR podcast by Personio

   How to HR: alle afleveringen

   Je luistert hier alle afleveringen van deze podcastserie. Daarnaast vind je deze podcast op audioplatforms als Spotify en Apple Podcasts. Zo heb je de mogelijkheid om altijd en overal te luisteren.

   Ontdek de voordelen van Personio

   Vul je gegevens in, dan neemt één van onze product experts snel contact met je op om een gesprek in te plannen.

   Dit kun je verwachten:

   • Een vrijblijvende begeleiding door ons product

   • Gesprekken over jouw topprioriteiten

   • Antwoord op al je vragen

   Software waar medewerkers van houden:

   G2 Badges - Personio Winner - Winter 2023

   Boek je gratis demo

   We nemen alleen contact met je op om een afspraak te maken die voor jou past en om jouw specifieke vereisten door te nemen.
   *Om u de beste ervaring te bieden, verzoeken wij u vriendelijk alle vereiste contactgegevens hierboven in te vullen.