How to HR: de Personio podcast

#2 Er is talent genoeg, maar je moet er wel mee aan de slag

Deze aflevering van How to HR draait om talent. Wat kun je doen om medewerkers langer aan je te binden, welke bijdrage heeft communicatie tussen HR, managers en medewerkers en hoe herken je eigenlijk talent? Samen met experts Kees Gabriëls en Hans van der Loo beantwoorden we aan de hand van diverse stellingen deze vragen.

  Hero Wrapper 2

  Aflevering 2

  #2 Er is talent genoeg, maar je moet er wel mee aan de slag

  "Als jullie talentgedreven gaan werken, bespaar je om te beginnen 30% vergadering gesprekstijd"

  – Kees Gabriëls

  Luister alle afleveringen

  Nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan hier een compleet overzicht van alle afleveringen. Daar bespreken we thema’s als talentontwikkeling, diversiteit binnen de organisatie en HR-gedreven data informatie.

  Podcast - Aflevering 3

  #3 Hoe werk je inclusief?

  Hoe creëer je een veilige werkomgeving? En hoe geef je in jouw organisatie vorm aan diversiteit en inclusiviteit? Deze vragen staan centraal in onze nieuwe How to HR-aflevering. Met tips en voorbeelden van onze experts Sacha Martina (Your Talent Agency) en Koen Stam (Personio) ontdek je hoe inclusie kan bijdragen aan jouw bedrijfscultuur.

  Luister nu
  Podcast - Aflevering 4

  #4: Hoe haal je meer uit HR gedreven data informatie?

  Welke rol speelt data en technologie in de toekomst voor HR? En hoe zorgt data voor een betere medewerkerservaring? In How to HR bespreekt Remco Mostertman dit met experts Irma Doze (AnalitiQs) en Paul Bessems (Weconomics). Ontdek hoe data kan bijdragen aan één kant-en-klaar systeem voor snellere bedrijfsprocessen, direct via Personio.

  Luister nu
  Podcast - Aflevering 5

  #5 Zo werken we in 2030

  Onze vijfde aflevering van How to HR gaat om de toekomst van werken. Je krijgt antwoord op de vragen of we nog wel in dienst zijn, hoe je dan talent benadert en hoe HR en Recruitment er in 2030 uitziet. HR-expert Remco Mostertman bespreekt het met Ronald van den Hoff (Seats2Meet) en Marieke van Iperen (Settly).

  Luister nu
  Podcast - Aflevering 1

  #1 Werknemers verlaten niet hun baan, maar hun leidinggevende

  Medewerkers blijven steeds korter bij een organisatie, maar wat kun je doen om deze trend te doorbreken? In onze eerste aflevering van How to HR ontdek je wat een goede medewerkerservaring is en hoe je ontwikkelingsmogelijkheden stimuleert.

  Luister nu

  Mis het niet!

  Wil je weten of Personio jouw teams kan ondersteunen? Boek dan nu jouw gratis demo.