Taken en herinneringen

Vergeet nooit meer belangrijke datums

Een overvloed aan taken een agenda die uit zijn voegen barst: dat scenario komt HR maar al te bekend voor. Laat Personio je automatisch herinneren aan belangrijke gebeurtenissen, zodat je nooit iets vergeet. Beleg taken bij collega’s, beheer de toewijzing van taken centraal en houd openstaande taken bij.

  Tasks and Reminders

  Alle taken binnen handbereik

  Een collega die zijn proeftijd erop heeft zitten, een contract dat bijna afloopt, een functioneringsgesprek dat nog moet plaatsvinden ... Noteer belangrijke datums en deadlines gewoon centraal in Personio; Personio herinnert jou en de leidinggevenden er dan betrouwbaar én op tijd aan.

   Task and Reminders Dashboard in HR Software

   Vink taken af in een handomdraai

   Personio herinnert personen die verantwoordelijk zijn voor taken zodra deze vervallen –door middel van een melding én via een e-mail. Als ze op de koppeling naar het dashboard klikken, wordt de openstaande taak direct geopend en hebben ze toegang tot alle relevante informatie.

    Onboarding Tasks with HR Software

    Werk efficiënt en zelfstandig

    Of je nu een medisch attest mist of nog steeds feedback over een sollicitant moet ontvangen: wijs taken toe in Personio om ervoor te zorgen dat ze door de juiste persoon worden uitgevoerd. Personio herinnert medewerkers en leidinggevenden automatisch aan openstaande taken. Zo kun je zien welke taken zijn uitgevoerd en hoef je niet meer voortdurend te checken.

     Tasks and Reminders Overview

     Ontdek de voordelen van Personio

     Vul je gegevens in, dan neemt één van onze product experts snel contact met je op om een gesprek in te plannen.

     Dit kun je verwachten:

     • Een vrijblijvende begeleiding door ons product

     • Gesprekken over jouw topprioriteiten

     • Antwoord op al je vragen

     Software waar medewerkers van houden:

     G2 Badges - Personio Winner - Winter 2023

     Boek je gratis demo

     We nemen alleen contact met je op om een afspraak te maken die voor jou past en om jouw specifieke vereisten door te nemen.
     *Om u de beste ervaring te bieden, verzoeken wij u vriendelijk alle vereiste contactgegevens hierboven in te vullen.