Een videoserie van Personio

Talks that matter

In Personio’s Talks that matter delen HR-experts hun ervaringen. Welke uitdagingen kennen hun organisaties, welke rol speelt HR in de groei en hoe helpt HR-software met het optimaliseren van processen en het ondersteunen van hun HR-afdeling? Laat je in deze drie video’s inspireren door hun inzichten en breng hun waardevolle tips in de praktijk.

  Talks that Matter Hero
  Bitavo Logo b/w
  Marie Stella Maris Logo
  Dopper Logo
  Skyteam Logo
  Lepaya logo b/w
  The Social Hub Logo b/w
  Techleap Logo b/w
  TicketSwap Overview

  TicketSwap

  Anouk van der Spek, Head of People bij TicketSwap, deelt haar ervaringen over het werken in een internationale organisatie. Ze vertelt hoe je de bedrijfscultuur in stand houdt met medewerkers uit 30+ landen en welke voordelen HR hierin biedt.

  Kijk de hele video
  Motopp Small

  Motopp

  People Development Manager Dave Baltus neemt je mee in de werkwijze van Motopp. Hoe begeleidt hij statushouders in de zoektocht naar een IT-baan, welke rol speelt HR hierin en welke voordelen ervaren zij van een goed werkend HR-systeem?

  Kijk de gehele video
  YourCampus Small

  YourCampus

  Medeoprichter Sven Cune bevordert met zijn startup het medewerkerswelzijn door middel van compensatieregelingen. Welke voordelen biedt dit medewerkers én HR-teams? En hoe past HR-software in een nog jonge organisatie?

  Kijk de video
  Polaroid Overview Visual

  TicketSwap

  Melinda Brooks Bray, CHRO bij Polaroid, deelt haar verhaal over HR strategieën bij een scale-up en het belang van het cultiveren van de bedrijfscultuur. Ze vertelt wat zij leerde bij het werven van haar HR-team en welke KPI's je in HR zou moeten hebben.

  Kijk de hele video

  Over Personio

  Personio helpt HR-teams om zich te focussen op het allerbelangrijkste binnen jouw organisatie: de mensen. Dit doen wij door HR-processen te automatiseren met onze HR-software. Zo maken wij meer tijd vrij voor strategische taken en kan HR écht het verschil maken.

   Culture page pill cluster faces

   We hielpen al meer dan 10.000 HR-teams in heel Europa, en doen dit ook graag voor jouw organisatie.

   Bitavo Logo b/w
   Marie Stella Maris Logo
   Dopper Logo
   Skyteam Logo
   Lepaya logo b/w
   Rocycle
   Techleap Logo b/w
   The Social Hub Logo b/w
   Channable Logo
   Logo BLab
   Trendwatching Logo b/w
   Lush Logo
   About You Logo
   Statista Logo
   Engel Völkers Logo b/w
   Urban Sports Club Logo b/w
   Premier Inn Logo
   Mentimeter Logo b/w
   Emma Logo
   Just Spices Logo
   GoSpooky Logo