Personio X Motopp

Talks that matter

Talks that matter is een videoserie van Personio, waarin HR-experts hun ervaringen over groei, uitdagingen en de rol van HR delen. In deze video spreken we Dave van Motopp. Hij vertelt over de rol van Motopp on statushouders aan een IT-baan te helpen en hoe HR deze taak op zich neemt.

  Interview Hero - Motopp
  Bitavo Logo b/w
  Marie Stella Maris Logo
  Dopper Logo
  Skyteam Logo
  Lepaya logo b/w
  The Social Hub Logo b/w
  Techleap Logo b/w

  Het interview met Motopp

  Motopp wil een verschil maken door statushouders perspectief te geven op een baan in de IT. HR speelt hierbij natuurlijk een belangrijke rol. Genoeg reden voor People Development Manager Dave Baltus om in Talks that matter dieper in te gaan op: De werkwijze van Motopp, de rol van HR in hun organisatie & Het efficiënter werken met goede HR-software

  We hebben uw toestemming nodig om deze dienst te laden!

  Deze inhoud mag niet geladen worden vanwege trackers die niet aan de bezoeker bekend worden gemaakt.

  Voor ons is het super belangrijk dat we onze aandacht kunnen focussen op het ontwikkelen van onze medewerkers en niet alleen op de administratieve taken die hierbij komen kijken.

  Dave Baltus People Development Manager, Motopp

  Over Motopp

  Motopp (kort voor Motivation Opportunity) is een organisatie die statushouders aan een baan helpt in de IT-wereld. Ervaring is hierbij niet nodig, motivatie en passie wel. Samen met gemeentes en recruiters helpen ze deze Motoppers aan een baan.

   Over Motopp

   Over Personio

   Personio helpt HR-teams om zich te focussen op het allerbelangrijkste binnen jouw organisatie: de mensen. Dit doen wij door HR-processen te automatiseren met onze HR-software. Zo maken wij meer tijd vrij voor strategische taken en kan HR écht het verschil maken.

    Culture page pill cluster faces