HR-software voor internationale bedrijven

Personio: een simpele oplossing voor complexe bedrijven

Vertrouw op de alles-inéén HR-software van Personio voor het beheren van je personeelsactiviteiten en laat je bedrijf groeien. Waar je je ook bevindt en hoe je ook werkt. 

  Personio Winner Badges from G2: large business

  Empathie van onze klant is onze drijfveer - dit betekent het voor jou:

  60
  uren bespaard, per maand, met Personio
  10.000+
  Blije klanten
  60%
  Van de bedrijven zien de waarde terug binnen een jaar
  200+
  integraties met je favoriete tools

  De enige HR-software die jouw bedrijf nodig heeft

  Zonder Personio

  Voorheen
  • Stoffige databases: Verouderde systemen, ontbrekende gegevens en onnauwkeurige rapportages frustreren je team.

  • Stijgende kosten: Handmatige, analoge processen en onnodig werk zorgen voor hogere kosten in moeilijke tijden. 

  • Lagere retentie: Het verloop stijgt wanneer organisatieprocessen traag, log en moeilijk te gebruiken zijn. 

  • Chaotische loonadministratie: Voor elke looncyclus worden je medewerkers geteisterd door ingewikkelde processen.

  Met Personio

  Tegenwoordig
  • Werkende machine: Bewaar al je HR-gegevens op één plaats - met geïntegreerde automatische herinneringen voor belangrijke data. 

  • Betrouwbare ROI: Of het nu gaat om loonadministratie, werving of retentie, 60% van de bedrijven ziet binnen een jaar rendement. 

  • Rustige loonadministratie: Automatische overdracht van relevante loongegevens naar de loonadministratie. 

  • Lege inbox: Medewerkers beheren eenvoudige dagelijkse HR-taken zelf, zonder contact op te nemen met HR.

  Een alles-in-een ervaring ter ondersteuning van de complexiteit van jouw bedrijf

  Eenvoudige installatie

  Start snel met een aangepaste implementatie en onboarding, speciaal ontworpen voor grote bedrijven.

  Beveiligde gegevens

  Personio voldoet aan de hoge Europese standaarden en voorwaarden voor gegevensbeveiliging. Dit weerspiegelt de regionale behoeften van onze klanten in heel Europa.

  Volledige integratie

  Verbind het werk van de gehele organisatie door Personio te koppelen aan een brede selectie van je favoriete zakelijke tools.

  G2: Personio is een leider in de kern van HR

  Personio is een leider in het helpen van middelgrote bedrijfen met HR-taken en -processen. Ontdek waar we staan in G2’s software vergelijksingsplatform.

  We zijn natuurlijk trots op alle badges, maar we willen een uniek aspet uitlichten: de Momentum Leader Badge laat zien dat we de enige oplossing zijn die volledige HRIS aanbiedt en een helpdesk heeft voor MKB-bedrijven

   G2 Grid Winter 2023: medium business

   Wij nemen klantenservice serieus

   • 300+ werknemers: 90% van de gebruikers zegt tevreden te zijn met onze service. We zijn per telefoon en e-mail bereikbaar in jouw eigen taal en tijdens werkuren.

   • Education Station: Acht kanalen met educatieve inhoud, inclusief ons 24/7 zelfhulpcentrum met meer dan 2000 artikelen.

   • Sluit aan bij een gemeenschap: We bieden een bloeiende gemeenschap van HR-professionals, dus je krijgt antwoorden en de beste hulp van andere experts op het werkveld.

    Vrouw werkt op een computer

    Veelgestelde vragen

    Waarom is HR software belangrijk voor groeiende organisaties?

    Grote of groeiende organisaties brengen complexiteit met zich mee. Daarom is het van belang om één HR-systeem te hanteren dat al jouw informatie centraal op één plek verzamelt. 

    Ten eerste helpt dit bij het vrijmaken van tijd voor je HR-team, zodat zij zich kunnen richten op andere taken zoals betrokkenheid of de productiviteit van medewerkers.

    Ten tweede maakt het het gemakkelijker voor je medewerkers om routinetaken uit te voeren, zoals het bijhouden van hun tijd, het aanvragen van vakanties of iets anders. In veel gevallen kunnen ze dit doen met de tools die ze al gebruiken, zoals Microsoft Teams of Slack.

    Hoe kan de juiste HR-oplossing gevonden worden?

    Voor een wereldwijd of groeiend bedrijf zal de juiste HR-oplossing afhangen van drie dingen: gebruiksvriendelijkheid (d.w.z. zelfbediening door werknemers), de juiste diensten en een grondige implementatieprocedure om de zaken (snel) op gang te krijgen.

    • Gebruiksvriendelijkheid: Het is belangrijk om een HR-software te kiezen die aan de behoeften van je medewerkers voldoet en gemakkelijk te gebruiken is. Dit zorgt voor een soepele implementatie. 

    • De juiste functies: Investeer in een oplossing die aan een breed scala van behoeften voldoet, zoals het centraliseren van je documenten en beleid, het ondersteunen van medewerkers bij het ondertekenen van contracten, het inwerken van nieuw talent en het uitvoeren van prestatiebeoordelingen.

    • Snelle implementatie: Ten slotte is het belangrijk om samen te werken met een team van HR-experts die ervoor kunnen zorgen dat het nieuwe systeem met de personeelsbehoeften rekening houdt. De kwaliteit van de software hangt namelijk af van het team dat helpt bij de implementatie, dus je moet op dat team kunnen vertrouwen.

    Overweeg Personio voor jouw HR. In onze 30 minuten durende webinars spreek je met een expert en maak je kennis met ons platform. 

    We nodigen je uit om Personio te overwegen. Er is een mogelijkheid om met een expert te spreken of je aan te melden voor een van onze webinars van 30 minuten, wat een eenvoudige manier is om kennis te maken met ons platform.

    Moet je wachten met het digitaliseren van HR?

    Vooral voor een bedrijf dat wereldwijd opereert, groeit of met extra complexiteiten te maken heeft, is het nu de tijd om HR-processen te digitaliseren. Wachten brengt immers kosten met zich mee en zorgt voor toename van frustratie bij werknemers. Het digitaliseren van HR-functies heeft kostenbesparing en tijdbesparing tot gevolg. Als de behoeften van jouw organisatie senl groeien, is het van belang dat je team tijd heeft om van jouw organisatie een geweldige plek te maken.

    Welke voordelen biedt Personio specifiek voor grote bedrijven?

    Grote bedrijven profiteren extra van de functies van Personio: 

    1. Het is HRIS-software die kan meegroeien met groeiende teams, zodat jij je tijd kan besteden aan je medewerkers in plaats van je documenten. 

    2. Het uitvoeren van HR-processen op schaal.Dit betekent dat zaken als het beheren van vakantieaanvragen, tijdregistratie en prestatiebeoordelingen, en andere veelvoorkomende HR-processen, gelijktijdig en geautomatiseerd kunnen worden uitgevoerd. 

    3. Personio biedt meer dan 200+ integraties. Hierdoor kan jouw grote bedrijf Personio integreren met verschillende tools om andere aspecten van je werk te volbrengen. Dit kan onder andere Slack, Google Agenda en meer omvatten.

    Meer dan 10000 tevreden klanten

    Om te garanderen dat Personio consistent de hoogste toegevoegde waarde voor onze klanten biedt, wisselen we dagelijks feedback en ideeën uit. Dit zeggen onze klanten over de samenwerking met ons en onze HR-software.

    Alle casestudy's
    [DEV] Logos Hero Test

    "We zijn van een oud systeem dat was losgekoppeld overgestapt op een centrale gegevensbron waar we alle informatie over onze werknemers bij elkaar zien."

    Lara Felske

    Lara Felske

    Human Resources Lead, SkinVision

    "Een van de beste dingen aan Personio is de constante verbetering. Ik heb 12 maanden geleden in de tool geïnvesteerd, maar we krijgen er bijna iedere dag nieuwe tools en functionaliteiten bij. Personio is geen statisch product, het evolueert en wordt elke dag nog beter."

    Sarah Thomas

    Sarah Thomas

    People Lead, Mindful Chef

    Ontdek de voordelen van Personio

    Vul je gegevens in, dan neemt één van onze product experts snel contact met je op om een gesprek in te plannen.

    Dit kun je verwachten:

    • Een vrijblijvende begeleiding door ons product

    • Gesprekken over jouw topprioriteiten

    • Antwoord op al je vragen

    Software waar medewerkers van houden:

    G2 Badges - Personio Winner - Winter 2023

    Boek je gratis demo

    We nemen alleen contact met je op om een afspraak te maken die voor jou past en om jouw specifieke vereisten door te nemen.
    *Om u de beste ervaring te bieden, verzoeken wij u vriendelijk alle vereiste contactgegevens hierboven in te vullen.

    Een aantal van onze klanten

    Bitavo Logo b/w
    Marie Stella Maris Logo
    Dopper Logo
    Skyteam Logo
    Lepaya logo b/w
    Techleap Logo b/w
    The Social Hub Logo b/w
    Channable Logo
    Logo BLab
    Trendwatching Logo b/w
    Lush Logo
    About You Logo
    Statista Logo
    Engel Völkers Logo b/w
    Urban Sports Club Logo b/w
    Premier Inn Logo
    Mentimeter Logo b/w
    Emma Logo
    Just Spices Logo
    GoSpooky Logo
    Intigriti Logo b/w.png