Personio Partners

People Masterminds X Personio

Als trouwe sponsor en partner van People Masterminds willen we zoveel mogelijk HR teams te ondersteunen. Ons doel: HR de tijd geven om te focussen op wat er het meeste toe doet: mensen. Met de software digitaliseert en personaliseert Personio tijdrovende HR-processen zodat jij kunt focussen op strategische onderwerpen, zoals talentontwikkeling of positionering van werkgevers.

  Medewerkers maken het mogelijk
  Bitavo Logo b/w
  Marie Stella Maris Logo
  Dopper Logo
  Skyteam Logo
  Lepaya logo b/w
  The Social Hub Logo b/w
  Techleap Logo b/w

  HR digitaliseren: welke stappen kun je zetten?

  In de whitepaper HR Digitaliseren: welke stappen kun je zetten? ontdek je hoe digitalisatie bij kan dragen aan het automatiseren en vereenvoudigen van vaak terugkerende HR-taken. Een stap die veel organisaties nog moeten maken, want 83% van de HR-managers geeft aan dat ze gemiddeld acht uur per week kwijt zijn aan taken die niks met hun functie te maken hebben. Download de whitepaper en lees hoe je voor jouw HR-team de ruimte creëert om toe te komen aan strategisch werk en de ontwikkeling van je medewerkers.

   Empower HR Campaign Guide

   Creëer een stabiele basis

   Als organisatie ben je constant op zoek naar groei en nieuwe successen. Een sterk HR-team is daarbij essentieel. Zij ondersteunen je medewerkers bij hun ontwikkeling en helpen je organisatie daarmee vooruit. Stabiliteit bij HR brengt je deze voordelen:

   • Een verlichte werkdruk

   • Meer tijd om talent te ontwikkelen

   • Groei in jouw organisatie

    Afbeelding statestieken

    Personio helpt je verder

    HR maakt het mogelijk om het maximale uit het huidige talent te halen. Personio helpt je, door werkprocessen te automatiseren en te optimaliseren. Zo verlicht je de werkdruk en krijgt HR een goede basis voor de echt belangrijke taken binnen je organisatie: het ondersteunen en centraal stellen van mensen. Deze mensen delen hun ervaringen met ons en onze HR-software.

    Alle casestudy's

    "De tijd die we nu besparen met Personio, besteden we aan de belangrijke dingen zoals de dagelijkse advisering van managers en medewerkers."

    Frederike Schoonheim

    Frederike Schoonheim

    Head of People & Culture, Dopper

    Case study lezen

    "Personio stelt naast HR-professionals ook juist de managers in staat om zelf in controle te zijn over HR-data en -processen."

    René Janssen

    René Janssen

    CEO, Lepaya