Maak optimaal gebruik van je talenten door middel van een DEI-strategie

Diversiteit is een bewezen game-changer voor het behouden van toptalent en het stimuleren van bedrijfsresultaten. Maar voor HR-professionals die jongleren met meerdere prioriteiten, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen?

We hebben uw toestemming nodig om deze dienst te laden!

Deze inhoud mag niet geladen worden vanwege trackers die niet aan de bezoeker bekend worden gemaakt.

In deze masterclass leer je:

 • Specifieke maatregelen om de diversiteit in je wervingsproces te verbeteren

 • Hoe je een inclusieve en stimulerende cultuur kunt opbouwen

 • Hoe je het succes van je DEI-initiatieven kunt meten.

Je zult ook profiteren van praktijkvoorbeelden van bedrijven die hun cultuur hebben versterkt met DEI.

Je HR expert

Sacha Martina, een dynamische ondernemer, toegewijde moeder en tech liefhebber, is niet alleen een pionier in haar vakgebied, maar ook een visionair op het gebied van Diversiteit en Inclusie. Als oprichter van House of Inclusion, waar ze haar expertise inzet als Diversiteitsexpert, heeft ze een blijvende indruk achtergelaten op de wereld van bedrijfsvoering en sociale verandering.

Sacha's specialisatie ligt in strategische bedrijfsvoering, waarbij ze haar inzichten deelt in diversiteit en inclusie op de werkvloer en ondernemerschap. Haar benadering is niet alleen gericht op het identificeren van problemen, maar vooral op het bieden van oplossingen. Ze moedigt haar publiek aan om moedig te zijn en de uitdagingen van diversiteit aan te gaan met vastberadenheid en vasthoudendheid.

  Sacha Martina

  De handout van de masterclass

  We hebben de belangrijke statistieken en aanwijzingen van de masterclass verzameld zodat je ze bij je kunt houden terwijl je kijkt - geen screenshots nodig!

   Handout HR Masterclass