Personio x ticket swap

Talks that matter

Talks that matter is een videoserie van Personio, waarin HR-experts hun ervaringen over groei, uitdagingen en de rol van HR delen. In deze video gaat Anouk van der Spek van TicketSwap dieper in op de taken van HR bij een internationale organisatie.

  Interview Hero - Ticketswap
  The Social Hub Logo b/w
  Techleap Logo b/w
  Lepaya logo b/w
  Dopper Logo
  Marie Stella Maris Logo
  Bitavo Logo b/w
  Skyteam Logo

  Het interview met TicketSwap

  Heb je het over tickets voor festivals en evenementen, dan noem je al snel TicketSwap. In iets meer dan tien jaar groeiden ze uit tot een wereldwijde organisatie en dat biedt zowel kansen als uitdagingen. Anouk van der Spek, Head of People, praat je in Talks that matter bij over de rol van HR in een internationale organisatie, een inclusieve bedrijfscultuur & manieren waarop je efficiënter werkt met HR-software.

  We hebben uw toestemming nodig om deze dienst te laden!

  Deze inhoud mag niet geladen worden vanwege trackers die niet aan de bezoeker bekend worden gemaakt.

  "Zorgen dat iedereen op alle locaties zich betrokken voelt, dat is iets wat continu aandacht nodig heeft."

  Anouk van der Spek |
  Head of People, TicketSwap

  Over TicketSwap

  Bij TicketSwap verkoop je tickets voor concerten, festivals, sportevenementen, theater en dagjes weg. Het begon als een idee van oprichter Hans Ober, die in 2012 TicketSwap startte nadat hij zelf te weinig geld had om op normale manier naar Lowlands te gaan. Ruim  tien jaar en vele miljoenen gebruikers later boekten ze wereldwijd succes en hebben ze meer dan 220 medewerkers uit meer dan 30 verschillende landen.

   Over TicketSwap

   Over Personio

   Personio helpt HR-teams om zich te focussen op het allerbelangrijkste binnen jouw organisatie: de mensen. Dit doen wij door HR-processen te automatiseren met onze HR-software. Zo maken wij meer tijd vrij voor strategische taken en kan HR écht het verschil maken.

    Culture page pill cluster faces