Personio x Polaroid

Talks that matter

Talks that matter is een videoserie van Personio, waarin HR-experts hun ervaringen over groei, uitdagingen en de rol van HR delen. In deze video gaat Melinda Brooks Bray, CHRO van Polaroid, dieper in op hoe je je HR-team klaar maakt voor de toekomst.

  Interview Hero - Polaroid
  Bitavo Logo b/w
  Marie Stella Maris Logo
  Dopper Logo
  Skyteam Logo
  Lepaya logo b/w
  The Social Hub Logo b/w
  Techleap Logo b/w

  Het interview met Polaroid

  Polaroid stuurt op strategie als het gaat om HR. Wat moet je vandaag doen, om je doel van morgen te bereiden? CHRO Melinda Brooks Bray tackelt in ons HR-autocomplete interview hoe je jouw HR-team klaarmaakt voor de toekomst en weke KPI's van belang zijn voor HR-teams.

  We hebben uw toestemming nodig om deze dienst te laden!

  Deze inhoud mag niet geladen worden vanwege trackers die niet aan de bezoeker bekend worden gemaakt.

  I was very familiar with bigger HRIS systems. They’re really cumbersome to implement, whilst Personio felt way more straightforward.

  Melinda Brooks Bray | CHRO, Polaroid

  Over Polaroid

  Polaroid is als scale-up organisatie zichzelf opnieuw aan het uitvinden. Een creatieve cultuur en iconische designs zijn verweven in het DNA van het bedrijf. Polaroid bestaat om je de momenten te laten zien, om ze te pauzeren, en om ze opnieuw te beleven.

   About Polaroid

   Over Personio

   Personio helpt HR-teams om zich te focussen op het allerbelangrijkste binnen jouw organisatie: de mensen. Dit doen wij door HR-processen te automatiseren met onze HR-software. Zo maken wij meer tijd vrij voor strategische taken en kan HR écht het verschil maken.

    Culture page pill cluster faces