The People Operating System

Meer tijd voor wat er toe doet

HR-medewerkers spelen niet alleen een grote rol in moeilijke tijden; dit doen zij elke dag. Daarom is het tijd om de sleur van het alledaagse HR-werk definitief te doorbreken. Door administratieve taken te automatiseren en te vereenvoudigen kan HR doen waar het écht goed in is: strategisch werk, bedrijfscultuur en de ontwikkeling van medewerkers.

  Woman smiling at the office.

  HR digitaliseren: welke stappen kun je zetten?

  In de whitepaper HR Digitaliseren: welke stappen kun je zetten? ontdek je hoe digitalisatie bij kan dragen aan het automatiseren en vereenvoudigen van vaak terugkerende HR-taken. Een stap die veel organisaties nog moeten maken, want 83% van de HR-managers geeft aan dat ze gemiddeld acht uur per week kwijt zijn aan taken die niks met hun functie te maken hebben. Download de whitepaper en lees hoe je voor jouw HR-team de ruimte creëert om toe te komen aan strategisch werk en de ontwikkeling van je medewerkers.

   Empower HR Campaign Guide

   Het verhaal van CleverShuttle

   Wil je weten hoe Personio je helpt bij het verbeteren van je processen? Onze klanten vertellen het je graag.Eén van deze klanten is CleverShuttle. Zij groeiden zó snel dat deze jonge organisatie in 2019 1300 medewerkers moest beheren. En dat met een HR-team van slechts 3(!) mensen. Zo was volgens directeur Viktoria Bechtold de administratie "onmogelijk vol te houden". Lees in dit klantverhaal wat Personio deed om te helpen en wat dit CleverShuttle opleverde

   Lees hun verhaal

   "In het verleden waren we veel tijd kwijt aan het beheren van in- en uitdiensttreding. Dankzij de sjablonen die we nu gebruiken, zijn we veel efficiënter"

   Viktoria Bechthold

   Viktoria Bechthold

   HR Directeur, CleverShuttle

   Case study lezen